13 december 2023

‘Ideale startplek voor vaarvakantie’

Na het uitstappen op het helikopterplatform is het tijd voor een koele versnapering in de cocktailbar, om vervolgens even te relaxen in het zwembad op het achterdek? Na de door het personeel opgediende kaviaar de dag eindigen met de nieuwe James Bond in de privébioscoop op het onderdek? Nee, dat dan weer niet, maar laten we eerlijk zijn. Het is toch veel leuker zelf het schip te besturen?

Luxe vaartuigen
Liefhebbers van luxe Aquanaut jachten komen aan hun trekken bij Aquaship in Jachthaven Liesveld, of via De Driesprong Jachtcharters in Langelille (Friesland). En dan vooral voor onze gasten die van varen houden, maar het werk aan een eigen schip niet - meer - willen. Laten we eerlijk zijn: de meeste schepen liggen meer dan 44 weken per jaar stil in een haven. Verkerk: “Afhankelijk van de periode in het jaar, kost het tussen de 1.000 en 3.000 euro per week om een kwaliteitsschip te huren.” 


Samenwerken
Aquaship werkt samen met De Driesprong Yachtcharters in Langelille, de eigenaar van de Aquanaut scheepswerf, die voor Aquaship de boekingen verzorgt. Ook verhuurt Aquaship via De Driesprong Yachtcharters eigen schepen in Friesland. Het unieke van deze samenwerking is dat uw vertrouwde jachtverhuurder ook een ander vaargebied kan verzorgen, met dezelfde kwaliteit en goede service.


Aquanaut schepen in de vloot
In Langelille (Friesland) liggen de volgende Aquanaut schepen:

La Diege: Aquanaut Drifter 12.50. 6+2 persoons 

Poseidon: Aquanaut Drifter CS 12.00. 4+1 persoons 

Copain: Aquanaut Drifter 350 AC. 4+2persoons 

In Streefkerk (Zuid-Holland) ligt het laatste schip:

La Palma: Aquanaut Drifter CS 13.20. 6+2 persoons  


Passie
Verhuren van mooie schepen is mijn passie. Zorgen dat u met een mooi, onderhouden en schoon schip wegvaart. Dat u na de vakantie terugkomt en laat weten dat het schip aan al uw verwachtingen voldeed. Daar word ik blij van!


Provincie Zuid-Holland
Streefkerk is de ideale startplek voor een vaarvakantie. Binnen een uur zit u in de binnenstad van Rotterdam, in anderhalf uur vaart u door de Biesbosch. En wat te denken van nabijgelegen plaatsen als Vianen, Vreeswijk en Oudewater? Een rondje langs de oud-Hollandse steden, of richting Brabant. De mogelijkheden zijn zoveel groter dan u denkt.

Friesland is van origine de watersportprovincie. Maar als u daar al tien jaar vaart, heeft u alles wel gezien. Zuid-Holland, maar ook Noord-Holland en Brabant, zijn provincies met heel mooi vaarwater en absoluut onderbelicht.

Wilt u meer weten over onze huurschepen? Neem dan contact op.

2231930 Aquaship content 07 12 1200x628 Nieuws

Laat u verrassen door per schip Zuid-Holland te verkennen

→ onze schepen
Aquaship Yachtcharter

Lekdijk 293
2957CL Nieuw-Lekkerland

Thuishaven Streefkerk

Contact

Heeft u vragen? Bel of mail naar:

→ +31 (0) 621 564 032 → info@aquaship.nl